webdesign, logodesign, visuel identitet

 Bunk & ElkjÆr - case 

Bunk & Elkjær er en faglig konsulentvirksomhed, som er udviklet i et samarbejde mellem erfarne fagfolk, ud fra en overbevisning om, at fagligheden får større spillerum, hvis den gøres uafhængig af politiske og organisatoriske interesser.

webdesign, logodesign, visuel identitet

 Bunk & ElkjÆr - case 

Konsulentvirksomheden Bunk & Elkjær efterspurgte en Startpakke, der inkluderer logo, brevlinje og standard website. Første led i processen var at designe et logo, der afspejlede virksomhedens branche og forretningsområde, og som med sit formsprog henvendte sig direkte til virksomhedens målgruppe.

Da logoet var på plads var næste led i processen en brevlinje. Her lavede jeg diverse kuverter og brevpapir, der i sit design matchede logoets stil og udtryk. Efterfølgende designede jeg en salgsmappe og virksomhedens website med udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

webdesign, logodesign, visuel identitet

 Bunk & ElkjÆr - case 

Når jeg laver et website, udarbejder jeg først et design og et grafisk udtryk til det nye site. Når designet er blevet godkendt, skal kunden tage stilling til hvilken type website, de ønsker. Afhængig af hvad kundens behov er, kan man vælge en standardløsning eller en cms-løsning.

I Bunk & Elkjærs tilfælde blev der først lavet en standard-løsning, der sidenhen blev opdateret til en cms-løsning, da kunden havde et ønske om selv at kunne opdatere og vedligeholde sitet.

Læs mere om de forskellige typer websites her.