standard web 

Skal du bruge en løsning, hvor du vil være fri for selv at skulle opdatere sitet, er det denne løsning du skal vælge.

Jeg anvender programmet Dreamweaver og sikrer selvfølgelig, at sitet overholder alle krav til forskellige platforme og browsere. Jeg sørger for, at al teknikken bag sitet fungerer optimalt, og tilbyder en Webaftale, så du ikke skal bekymre dig om opdateringer og vedligeholdelse.

FÅ 10 GODE WEBRÅD HER!

WEBAFTALE

 Pimp my web! 

FÅ mere respons - opdater websitet!

Jeg tilbyder en løsning der hedder Pimp My Web, hvor jeg laver et designmæssigt face-lift og servicetjek af eksisterende websites. Websitet er ofte kundernes første møde med virksomheden, og derfor er det vigtigt, at netop websitet afspejler virksomhedens identitet og udvikling. Din virksomhed er dynamisk, og det skal dit website også være!

FÅ 10 GODE WEBRÅD HER!

WEBAFTALE

 cms web 

StØrre virksomheder vÆlger oftest en CMS-lØsning.

Foretrækker du selv at stå for hel eller delvis opdatering af sitet, er et CMS-system en oplagt mulighed. Jeg kan levere løsninger i blandt andet Typo3, WordPress og Drupal. Med et CMS-system er det hurtigt og nemt at redigere og lave opdateringer på virksomhedens website, og har du tidligere arbejdet med Word, vil det være let for dig at gå til.

FÅ 10 GODE WEBRÅD HER!

WEBAFTALE

 webshop 

Har du behov for en salgsdygtig webshop?

En webshop er et uundværligt supplement til den fysiske butik, hvor du har mulighed for at servicere dine kunder uden for normal åbningstid. Jeg tilbyder holdbare, funktionelle og sikre webshopløsninger skræddersyet i forhold til din virksomheds behov og produkter. Jeg rådgiver dig om de teknologiske muligheder, og sikrer at du får netop den løsning, der afspejler dine krav og specifikationer.

FÅ 10 GODE WEBRÅD HER!

WEBAFTALE